Offisiell åpning av gapahuken Drangebu i Lysefjorden

Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Annet, , Turboklubben, Drangebu
Os Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Byfjellene i Bergen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Her er programmet:

13:00 - Jorunn Nytræ ønsker velkommen og Turboklubbens representant André Marton Pedersen sier noen ord + det blir tale ved Dag Terje Klarp Solvang. Barna avdekker navneskiltet.

13:15 - Acapella-konsert med duoen «Marita og Heine», Turboklubbens egne lokale rockestjerner!

13:30 - Matservering: Hot dog, lapskaus og brownies. NB! Ta suppeskål, spiseskje og kopp selv. Drikke tar dere også med selv.

13:45 - Aktiviteter for de minste. Kanskje kommer Barnas Turlag sin maskot Turbo?

15:00 - Åpningsfesten er ferdig.

Arrangementet er åpent og gratis for alle, men vi ønsker dere melder dere på, slik at vi vet hvor mye mat vi skal lage.

Det er mulig å bruke kanoene som ligger ved Langevatn. Ta med redningsvest.

Parkering: Det er noen parkeringsplasser ved Langevatn. Ellers kan man parkere 600 meter før Langevatn, ved inngangen til Skjelåsen. Vi oppfordrer til samkjøring.

Drangebu er satt opp av Os Yrkesskole og bålpannen og benkene er betalt av Lysekloster Sanitetsforening. Kloppene er laget av Trivselsgruppen i Os Turlag. Vi takker alle sammen for all hjelp og støtte, og håper mange vil bruke og ta godt vare på den nye, flotte gapahuken.

Offisiell åpning av gapahuken Drangebu i Lysefjorden

Velkommen til åpningen av gapahuken Drangebu som ligger ved Langevatn i Lysefjorden.  Generalsekretær i Turistforeningen, Dag Terje Klarp Solvang, kommer for å åpne gapahuken.  Her er programmet: 13:00 - Jorunn ...