Hyttetur til Hestvika med Turboklubben

2. november kl. 10:00
3. november kl. 16:00
Os Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Byfjellene i Bergen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi håper dere har lyst å bli med på en super hyttetur til Hestvika som ligger på Varaldsøy ved Hardangerfjorden. Dette er en stor, flott hytte med 24 sengeplasser. Det er en stor gressplen utenfor med tilhørende strand, naust, badestamp på kaien, en artig badstue og en liten motorbåt med 9,9 HK til fri disposisjon. Det er også utegrill og fin terrasse rett ved hytten.

Du kan lese mer om Hestvika her.

Transport: Det blir ikke felles oppmøte i Lysefjorden, vi møtes direkte på fergen som som går fra Hatvik til Venjaneset kl 10:00 lørdag 2. november. Fra Venjaneset er det en liten times kjøring til Gjermundshamn. Så tar vi fergen fra Gjermundshamn til Varaldsøy som går kl 11:25. Når du ankommer Varaldsøy tar du første avkjøring til høyre (i den krappe svingen) og følger grusveien ca to kilometer til ende. Vi oppfordrer til samkjøring. Alle dekker transportutgifter selv, det inngår ikke i deltageravgiften.

Mat: Turboklubben kjøper inn middag til lørdag og lunsj til søndag. Ta med egen lunsj til lørdag, kvelds- og frokostmat + evt snacks til lørdags kveld. Hvis noen har allergier, så gi beskjed om det.

I løpet av helgen skal vi fiske og ha aktiviteter rundt hytten. Alle må ta med redningsvest og de som vil tar med fiskeutstyr.

Vi gleder oss til en fin helg med dere i Hestvika!

Hyttetur til Hestvika med Turboklubben