Julekveld med teaterforestilling, Turboklubben i Lysefjorden

10. desember kl. 17:30 - 19:00
Annet, , Drangebu
Os Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Byfjellene i Bergen (se kart)

Velkommen til julekveld med Turboklubben i Lysefjorden. Denne kvelden er siste samling for Turboklubben i Lysefjorden i 2019, og da inviterer vi alle til en felles juleavslutning. Ta med venner, familie, bestemor og oldefar. Alle er velkommen.

Vi treffes ved gapahuken Drangebu kl 17.30. Da blir det en mini-juleforestilling med Os barne- og ungdomsteater. Denne forestillingen lages eksklusivt for Turboklubben, så det blir veldig gøy å se på. Ta med sitteunderlag og godt med varme klær. Etterpå juleforestillingen som varer 10–15 minutter serverer vi risengrynsgrøt og gløgg; ta med egen kopp, skål og spiseskje.

Er vi heldige kommer nissen på besøk!

Meld deg gjerne på selv om det er gratis, slik at vi vet hvor mange som kommer.

Julekveld med teaterforestilling, Turboklubben i Lysefjorden