Medlemsmøte 14. nov. 2019

Turboklubben i Lysefjorden lager høstlykter ved gapahuken Drangebu ved Langavatn i Os, oktober 2019. Foto: André Marton Pedersen

Os Turlag inviterer medlemar av Os Turlag og Fusa  Turlag til medlemsmøte 14.11. 2019 kl. 19 i Eldresenteret på Os

Nytt denne gangen er at vi inviterer alle i Fusa Turlag til å være med på medlemsmøtet, og vi håper mange tar turen over, slik at vi kan bli kjent med kvarandre.  Vi skal bli ein kommune,   Bjørnafjorden Kommune, frå nyttår, og håper på  godt samarbeid turlaga imellom.

Programmet blir: presentasjon av Os Turlag – Fusa Turlag

Vi får besøk av:

• Erik Vangsnes, kultursjefen i Bjørnafjorden Kommune.
  • Tove Hille, fra Frivilligsentralen på Os, vil ha foredrag om samarbeid / frivilligheit.

Mat fra Osøyro Kolonial

Underhaldning av «Tilslørte Bondepiker»

Det blir «programbladslepp» for Os Turlag sitt program 2020.

Og litt til.

Påmelding til Rønnaug Askeland, tlf.  926 50 637    eller Jorunn Nytræ, tlf. 986 986 99 innan 10.11.2019

Skrevet av Jorunn Nytræ 17. oktober 2019