Bli med på Bjørnafjordtrimmen 2021

Foto: Simen Soltvedt

Bli med på Bjørnafjordtrimmen. Få poeng ved å gå tur i skog, fjell og mark. Konkurrer mot deg sjølv og andre.

Konkurranseperiode: 1. januar 2021 t.o.m. 31. oktober. Konkurransen er eit samarbeid mellom Os og Fusa Turlag.

For å få poeng må ein registrera seg på ein eller fleire av innsjekkspunkta/turmåla som er beskrevet i BjørnafjordTrimmen. Når du er på innsjekkspunktet, vil det vera mulig å "sjekka inn" (innsjekksknappen blir grøn). Du vil då bli kreditert for å ha nådd innsjekkspunktet/turmålet.

Deltakeravgifta er: 100 kroner for medlemmer i turlaget,  og 200 kroner for andre. Bli medlem i Os Turlag eller Fusa turlag. Konkurransen finner du i appen Trimpoeng.

Slik blir du med i konkurransen

Premiering

• Premiar blir trekt blandt alle som har gjennomført minst 3 turer (5 gavekort a 500kr).
  • Hovudpremiar blir trekt blandt alle som har registrert seg på minimum 10 ulike innsjekkingspunkt/turmål (10 gavekort a 800kr).
  • Premiar blir trekt blandt dei 20 som har flest poeng (2 gavekort a 2000kr).
  • Premiar blir trekt blandt dei 20 som har vore på flest turmål. Om det er fleire med like mange turmål, blir deltakarane rangert etter poeng (2 gavekort a 2000 kr)
  • Fotokonkurranse. Instagram bilde, merka med #bjørnafjordtrimmen. Beste bilde blir premiert (1 gavekort a 500kr). Merka bilder kan bli nytta av Os eller Fusa Turlag.
  • For deltakarar under 16 år, blir det trekt 1 gavekort a kr. 1000,-.

Premiering i november 2021. Gavekortene blir kjøpt hos AMFI Os og Fjorden Senter Eikelandsosen.

Tips ved registrering/innsjekk på turmål

• Åpne appen og trykk på posten du ønskjer å gå til, FØR du starter turen (eller der du veit det er god dekning).
  • Du må venta 8 timar før ein får registrert samme innsjekkspunkt ein gong til.
  • Dersom du har problem med registrering av "innsjekk" på turmålet, kan dette vera årsaken:
    • Eldre telefon med utdatert programvare ( eks. iPhone 4, der programvare oppdatering ikkje er mogleg lenger)
    • Varierende GPS-signaler
    • Startar appen først når ein står på posten (som betyr at mobil sliter med nedlastning av data hvis det er dårleg dekning/null dekning)
    • Du er utanfor innsjekkingsradius på turmålet (mellom 10 20 meter)
    • Dersom ein har slått av stedstjenester for appen i innstillingane

Det er ikkje høve til å etterregistrere Trimpoeng dersom ein har gløymt mobilen, eller er tom for straum. Me har diverre ikkje kapasitet til det.  Det er berre i høve tekniske problem med Trimpoengappen det blir etterregistrering.

Så ønskjer vi deg eit Godt Turår 2021