Helgetur til Etne - Ølen

20. juni kl. 08:00
21. juni kl. 20:00
Os Turlag, Fusa Turlag , Tysnes Turlag

Medlemar har førsterett til plass.

Tide Buss fra Os Næringspark kl. 09:00

Ta med niste for heile dagen.

Det blir tur til "Himakånå" på veg til Ølen - Etne. ,

Himakånå ruver 357 m.o.h., og er i Tysvær kommune. Utsikta fra Himakånå er spektakulær, med utsikt over Lysevatnet i Nordvestlig retning, og Nedstrandsfjorden i Sørlig retning. Her har du Nedstrands svar på Trolltunga, og kombinasjonen av blått vann mot frodige grønne daler er virkelig eit syn!  Turen er ca. 6 km og lett.

Vi skal overnatte på Ølen Gjestegård. Her blir det middag lørdag kveld, og frokost søndag.

Søndag går vi til Olalia Fjellstove som er Haugesund Turistforening si største hytte. Dette er ein lett tur, ca. 5,3 km,  og her skal vi ete middag.

Det er begrensa plassar på turen.  32 sengeplassar har vi på Ølen Gjestegård.  Så her er prinsippet : "Først til mølla"

Turen koster kr. 900, og skal betales innan april mnd.  Dei som melder seg får oppgitt bankkonto beløpet skal betales inn på.

Påmelding til Solveig Søviknes, tlf. 48157669, bindande påmelding innan 24. april.

Gjer oppmerksom på ved påmelding,  dersom du har matallergi etc.

• Solveig Søviknes
  • Tlf. 48157669